torsdag 4 juni 2015

Räkkrustad med ostbågar och chili



Ostbågar, ja precis.

Jag har för mig detta räckte till ett 24-pack minikrustader och det blev lite röra över.

800g kg räkor med skal
Cremé fraiche
1 liten rödlök
Salt, peppar och pressad citron


1. Skala räkorna och hacka fint.
2. Hacka rödlöken i pyttesmå bitar.
3. Blanda löken och räkorna med cremé fraiche tills man uppnår önskad konsistens och pressa i en liten skvätt citron, samt lite salt och peppar. Tänk på att röran ska vara fast nog så man kan vända den upp och ner och doppa i ostbågarna.
4. Krossa en näve med vanliga ostbågar till smulor i en plastpåse och häll det i en liten skål.
5. Fyll krustaderna och doppa dem i ostbågekrosset.
6 Toppa med lite inlagd chili, recept på det finns här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar